Fackavdelningens egen presentbutik

I fortsättningen sköter du belönings- och minnesgåvor smidigt, eftersom Industrifackets webbutik Soppi får en presentbutik för fackavdelningarna. Presentbutiken för fackavdelningarna erbjuder ett helt nytt, eget och varierande sortiment av hållbart tillverkade presentvaror och en kortmall.

Du kommer till fackavdelningens presentbutik genom att logga in med dina egna koder. Om avdelningen inte ännu har användarkoder kan de beställas av Jenni Hekkala via adressen [email protected].

Både gåvo- och kortval kan enkelt göras på nätet, till exempel på fackavdelningens möte. I samband med beställningen öppnas ett fönster i systemet där du kan lämna kontaktuppgifter till gåvomottagarna. Leveransen av minnesgåvor till mottagarna sköts av Industrifackets partner Innoflame.

Kolla in fackavdelningarnas presentbutik!