Industrifacket deltar i evenemang på första maj – kom med!

Industrifacket uppmanar alla att delta i arbetarnas första maj-tåg och andra tillställningar på arbetarnas högtid. I år har vi ytterst vägande skäl att delta. Du får mer information om evenemangen runtom i landet på FFC:s webbsidor.

Industrifacket kommer att synas till på första maj på olika orter liksom naturligtvis också Industrifackets fackavdelningar.

Till exempel i Jakobstad kommer första maj-festen att äga rum i Skolparken. Festligheterna inleds med traditionsenlig marsch följt av tal bland annat av Eija Uusivirta, ordförande för FFC:s regionorganisation i Jakobstadsnejden och medlem i Industrifacket.

Jenni Johansson och Adrian Heiskanen samt rockbandet R.I.C.A står för det musikaliska inslaget. På festen serveras grillkorv, mjöd och munkar. På platsen finns också ballonger och en hoppborg för barnen.