Medlemmar i Industrifacket semestrar på Ikaalinen Spa & Resorts till halva priset i höst

Som medlem i Industrifacket får du 50 % rabatt på dagspriset på Ikaalinen Spa & Resort 1.9–31.10.2024.

Dra nytta av specialerbjudandet i september?october och njut av semestern på Resorten till ett kanonpris. Du får 50 % rabatt på Superior, WoW, Economy, AuroraHut samt Lakeside Suite boendealternativ i Ikaalinen Spa & Resorts webbutik genom att använda en rabattkod, som du hittar på mobilt medlemskort, vid bokning. Ett begränsat antal Lakeside Suites tillgängliga till specialpriser.

Här hittar du instruktioner för hur man laddar ner mobilkortet

Alla boenden inkluderar även frukost och gratis tillgång till spaavdelningen och gymmet.

Bokningar direkt i webbutiken på ikaalinenspa.fi. Erbjudandet gäller endast nya bokningar, kan inte kombineras med andra erbjudanden, begränsad tillgänglighet. Gäller boenden 1.9–31.10.2024 så länge det finns rum kvar. Boendet betalas vid bokningstillfället, ingen ångerrätt eller bytesrätt. Evenemangsbiljetter säljs separat. Extrasängar till ordinarie pris.

Adress: Ikaalinen Spa & Resort, Huvilatie 2, 39500 Ikalis

Som medlem i Industrifacket kan du få medlemsrabatt på boende även efter kampanjperioden. Läs mer här.