Industrifackets semestrar

Industrifackets medlemmar har möjlighet att utnyttja flera olika semesteranläggningar runt om Finland. Förutom de mångsidiga andelslägenheterna har förbundet också enga semesteranläggningar som du hittar genom bokningssidan på webben.

Ansökningar och bokningar görs elektroniskt på Holiday Clubs webbplats. (på finska)

Webbplatsen kräver inloggning: 
(Käyttäjänimi): [email protected]
Lösenord (Salasana): holidaylomat

Också sistaminuten-resor!

Holiday Clubs företagstjänst, tel. 030 687 0400 (vardagar klo 9-15), [email protected]

Ansökningar för veckorna 23–52/2019

Industrifackets tillägna veckoaktier för veckorna 23–52/2019 kan ansökas från och med 12.2.2019. Förbundet har veckoaktier i följande orter: Hannunkivi, Himos, Kalajoki, Katinkulta, Kuusamo, Levi, Nådendal, Punkaharju, Pyhäniemi, Ruka, Saimen, Salla, Tammerfors, Ylläs, Vierumäki och Ängesholm.

Tillägguppgifter på ansökta orter och ansökan hittas på Holiday Clubs webbplats.

Sänd din ansökan senast 11.3., veckorna hittas under tangenten “ARVONTA”.

Semesterveckorna mellan alla ansökningar utförs genom lotteri den 14.3. Resultaten publiceras efter dragningen. Efter lottdragningen kommer de semesterperioder som inte redan reserverats att öppnas för bokning från och med 21.3 kl. 10.  Du hittar dem på webben under VAPAAT VIIKOT.

Priset för semesterbostäderna Puusärkkä i Kalajoki, Punkahaju, Ruka-Ihting och Ängelsholm har justerats. Bekanta dig med de förmånliga medlemspriserna på bokningssidan. De nya priserna gäller från och med vecka 23.