Ändringar i Industrifackets förfaranden som gäller medlemskortet

Från och med år 2023 blir Industrifackets mobila medlemskort det primära medlemskortet, medan medlemskortet i plast ska beställas separat via E-tjänsten.

En annan nyhet är att medlemskortet i plast inte längre fungerar som intyg på reseförsäkringen från Turva från och med 1.1.2023. Du hittar reseförsäkringsintyget på Industrifackets mobilkort. Vid behov kan du också skriva ut ett intyg i Turvas webbtjänst www.turva.fi (kräver identifiering). Du kan också be om att få ett intyg genom att ringa 01019 5110 eller besöka Turvas kontor för att hämta det. På adressen www.turva.fi/teollisuusliitto kan du beställa ett intyg som levereras via e-post inom tre arbetsdagar.

I början av december skickar vi ett sms till alla medlemmar vars mobilnummer finns i medlemsuppgifterna som ännu inte har ett mobilkort. Meddelandet innehåller en nedladdningslänk med vilken du kan ladda ner mobilkortet till din mobiltelefon. Om du vill ladda kortet redan tidigare, se instruktionen nedan. Om du redan har laddat ned Industrifackets mobila medlemskort behöver du inte göra det på nytt.

Gör så här för att beställa medlemskortet

Logga in på E-tjänsten. Identifiera dig med dina personliga nätbankskoder eller med ett mobilcertifikat.

Klicka på Jäsentiedot (Medlemsuppgifter) och kontrollera att din kontaktinformation är uppdaterad.

Gå till punkten Jäsenkortit (Medlemskort) och välj Tilaa mobiilijäsenkortti (Beställ mobilt medlemskort) eller Tilaa muovinen jäsenkortti (Beställ ett medlemskort i plast).

Om du väljer mobilkortet, får du en länk och instruktioner till din mobiltelefon. Med länken kan du ladda ned kortet på din telefon. Om du väljer ett medlemskort i plast, får du det via posten på din hemadress om cirka fyra veckor.

Delta i mobilkortsutlottningen – vinn en högklassig reflexryggsäck!

Vi lottar ut 25 reflekterande ryggsäckar av Kajo bland alla som har laddat ner mobilkortet och anmält sig till utlottningen senast 31.12.2022. Anmäl dig till utlottningen så här: Öppna ditt mobilkort på telefonen och gå till menyn i det övre vänstra hörnet. Välj Utlottningen och följ instruktionerna för att anmäla dig.