Arbetstorget har fått ett bra mottagande – har du provat det än?

Arbetstorget som skräddarsytts för industrifackets medlemmar och dem som är intresserade av industrijobb öppnades i början av juni. Många har redan besökt jobbsökningssidan under de två första månaderna: under juni–augusti laddades sidor om jobb nästan 10 000 gånger.

Under sommarmånaderna har det också funnits gott om lediga jobb. I slutet av augusti fanns det över 2 300 lediga jobb på arbetstorget.

På Arbetstorget kan du begränsa sökresultaten efter dina önskemål. Dessutom kan du beställa en platsvakt till din e-post. Då får du ett meddelande när jobb som intresserar dig finns lediga. Samtidigt får du en överblick av vad som händer i din bransch.

Platsvakten har fått ett bra mottagande och e-post om lediga platser har lästs aktivt. Beställ din egen nu genast! Du kan välja om du vill få meddelande om lediga jobb dagligen, varje vecka eller varje månad.

Arbetstorget hittar du här

Vad är Industrifackets arbetstorg?

Genom Industrifackets arbetstorg Työtori kan du söka jobb inom din bransch. Du kan avgränsa sökresultaten enligt plats, bransch, anställningsform eller företag. Du kan också beställa en Platsvakt om du vill ha information om lediga jobb direkt till din e-post.

Arbetstorgets innehåll levereras av Duunitori och innehållet på webbplatsen uppdateras automatiskt via Duunitoris jobbsökmotor.