Yhdistysavain webbplats för fackavdelningar

Industrifackets fackavdelningar har möjlighet att få tillgång till Företagsnyckelns (Yhdistysavain) webbplatspaket för ett överenskommet rabatterat pris. Det finns fyra paket i olika storlekar. Det finns möjlighet att använda förbundets färdiga gränssnittstema för avdelningens webbplats. Adressen för de nya sidorna avslutas med .teollisuusliitto.net, så det är ännu lättare än tidigare att känna igen fackavdelningen som en avdelning inom Industrifacket.

Sidopaket

Free (0 euro per månad)

Ett förmånligt alternativ för en liten förening: en webbplats med fem sidor och ett medlemsregister helt utan underhållsavgifter.

Start (15,35 euro per månad)

Ett omfattande baspaket för alla föreningar: obegränsat antal sidor för webbplatsen och möjlighet att använda en egen domän.

Plus (26,97 euro per månad)

Flera stängda gruppsidor och rabatter på funktionerna i registret för den aktiva föreningen. Möjligheten att lägga till kod i head-sektionen på din webbplats.

Premium (42,53 euro per månad)

För en större förening: totalt 12 gruppsidor, en generös rabatt på registerfunktioner och obegränsade utgiftsersättningar!

Mer information om funktionerna för sidopaketen finns på Föreningsnyckelns webbplats. (på finska)

Du kan använda den här länken för att göra ett meddelande om uppstarten av webbplatsen. (på finska)

Föreningsnyckelns utbildningar

Föreningsnyckelns utbildningar anordnas på folkhögskolan Murikka. Mer information finns på folkhögskolans webbplats. (på finska)

Vägledning och kundtjänst

Föreningsnyckelns viktigaste riktlinjer och kontaktinformation för kundtjänst finns på Föreningsnyckelns sidor för kundsupport. (på finska)