Päivitä yhteystietosi eAsioinnissa – ajantasaiset tiedot ovat tärkeitä työtaistelutilanteessa

eAsiointi on Teollisuusliiton jäsenelle ja liiton luottamustehtävissä toimiville kätevin tapa ylläpitää omia yhteystietoja. Käythän tarkistamassa eAsioinnissa, että yhteystietosi ovat oikein.

Tietoihin kannattaa lisätä työyhteystietojen lisäksi myös henkilökohtainen sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Ja päivitäthän myös toimipaikkasi tarkat tiedot.

Erityisesti luottamusmiesten on tärkeää päivittää muut kuin työpaikan sähköpostiosoite ja työnumero siltä varalta, että mahdollisessa työtaistelutilanteessa työnantaja katkaisee yhteydet työsähköpostiin tai kerää työpuhelimet pois.

Lisää tietoihin myös tilinumero esimerkiksi lakkoavustuksen maksua varten. Ilman tilitietoa lakkoavustusta ei voida maksaa.

Tutustu eAsioinnin käyttöön täällä.

Tulosta työpaikkatiedote

Suomeksi – Päivitä yhteystietosi